Diana Koppenol

Senior consultant projectleider

Waarom Lost Lemon?
Lost Lemon is een verzameling van mensen waar ik me prettig bij voel. Deskundig, Betrokken, Eigen(wijs), Lenig, en Sprankelend!
Als je dan samen met deze mensen mag werken aan oplossingen, soms met een ICT-randje, voor sociaal maatschappelijke problemen dan is het voor mij geen vraag meer 'Waarom Lost Lemon?', maar een vanzelfsprekendheid. Het is prachtig om de verschuiving te zien naar 'Voor wie doen we het uiteindelijk allemaal? Voor de burger'.  Als Lost Lemon willen we op onze volgende locatie daarom iets gaan betekenen voor de burger die zelf even vastloopt.

Wat doe je?
Als een van de grondleggers heb ik de ontwikkeling van techniek naar business heel bewust meegemaakt. Mijn rol zou ik graag willen omschrijven als verbinden. Doordat ik bij veel organisaties en bij veel projecten betrokken ben geweest, kan ik de opgebouwde kennis gebruiken voor het verbinden naar buiten, maar ook voor het leggen van verbanden binnen onze eigen organisatie met betrekking tot de verschillende projecten. Het is belangrijk dat iedereen in zijn kracht is en werkt. Naast mijn verbindende rol sta ik ook graag met mijn voeten in de modder en werk momenteel als adviseur in de zorgsector.

En wat doe je naast je werk?
Ik heb de spinning-rage te pakken en probeer door de weeks, als ik een uurtje vrij heb, even lekker te gaan spinnen. De weekenden staan in het teken van sporten van onze 3 kinderen. Het samen met mijn man aanmoedigen van de kids tijdens de hockeywedstrijden en tenniswedstrijden. Als commissielid van de hockeyclub ben ik ook actief betrokken. Na al het sporten is het vaak gezellig borrelen of een hapje eten met vrienden. Ook wandelen in het bos of op het strand met de hond geeft heerlijke ontspanning en rust. En als er dan toch nog tijd over is .... verstop ik me in een goed boek.  

 

U bent hier