Home » Consultancy » Onze consultants » Vincent Vos

Vincent Vos

Implementatieconsultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als consultant bij Lost Lemon werk ik voornamelijk met (semi-)overheden. Het inzichtelijk maken van de gewenste informatievoorziening is hier onderdeel van. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het functioneren en operationeel blijven van de producten PDC en MensCentraal. Ik maak de vertaalslag tussen de wensen van de eindgebruiker en de applicaties. Ook verbind en leg ik lijntjes tussen verschillende applicaties.

Waar ik momenteel aan werk
Mijn tijd wordt op dit moment verdeeld over twee opdrachten: Functioneel beheer voor een gemeente uit regio IJmond en ik ben betrokken bij het STAP-project van het UWV. Twee leuke uiteenlopende opdrachten en die mij scherp houden. Bij de gemeente ligt de focus hoofdzakelijk op het operationeel houden van de applicaties en het bijhouden van mutaties, bij het UWV draait het om de wensen van het UWV vertalen naar onze applicaties.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Met complexe wegen binnen het sociaal domein en een continue verandering van wet- en regelgeving, moet ik (maar ook mijn collega’s) steeds weer het beste in onszelf naar boven moeten halen. Met onze oplossingen, ideeën of adviezen klanten helpen om hun werkprocessen beter in te richten, daar word ik blij van. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de maatschappij.