Stefan Rijnsburger | Lost Lemon

Stefan Rijnsburger

Consultant en projectleider

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als consultant en projectleider bij Lost Lemon ben ik verantwoordelijk voor een tijdige implementatie en correcte oplevering van projecten. Mijn focus ligt daarbij op nauwe samenwerking tussen mijn collega’s en het projectteam van de klant, monitoring van de voortgang en het tijdig signaleren en hiermee voorkomen van eventuele blokkades tijdens het project. Alles in het belang om werkprocessen en applicaties optimaal, efficiënt en gebruiksvriendelijk in te richten en tot een succesvol resultaat te komen.

Waar ik momenteel aan werk
Momenteel ben ik als projectleider onder andere verantwoordelijk voor een project binnen het programma Innovatieve Gegevensuitwisseling Sociaal domein (IGS). Het doel van dat programma is de burger meer regie geven op de dienstverlening van overheidsorganisaties. Dit gebeurt door gegevens van verschillende overheidsorganisaties digitaal aan de burger beschikbaar te stellen. Daarnaast werk ik aan twee projecten bij verschillende gemeenten waar we onze applicaties MensCentraal en de PDC (Producten en Diensten Catalogus) succesvol implementeren.

Op welk project ik trots ben
Werken bij Lost Lemon is leuk omdat het zo veelzijdig is en de collega’s heel behulpzaam en nieuwsgierig zijn. We delen graag onze visie en kennis met elkaar om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Dit geeft een interessante dynamiek en zet je aan het denken. Het zorgt ervoor dat je met plezier en energiek dat stapje extra zet voor collega’s én klanten.