Home » Consultancy » Onze consultants » Pim van Heijst

Pim van Heijst

Teamleider en consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Mijn functie bevat mijn naam, PIM staat voor Product Implementatie Manager. In deze functie zorg ik er, samen met een mooi team van implementatieconsultants, voor dat onze innovatieve oplossingen op een goede en herkenbare manier worden geïmplementeerd. Daarnaast ben ik actief als consultant en dan vooral in de rol van projectmanager. Ik hou ervan om samen te werken met verschillende mensen met hun eigen expertises. Ik krijg veel energie van het samenbrengen van deze mensen om zo te komen tot het gewenste resultaat voor onze klanten.

Waar ik momenteel aan werk
Naast PIM ben ik momenteel projectleider voor een implementatieproject met de gemeente Den Haag. Samen met mijn collega’s en de betrokkenen vanuit Den Haag realiseren we een systeem dat de processen rond Werk en Participatie ondersteunt. De gemeente wil haar inwoners centraal zetten bij de inrichting. Een goede digitale dienstverlening aan de voorkant gaat hierbij helpen. In dit artikel lees je meer over het project.

Waar ik trots op ben
Ik ben trots op de maatschappelijke betrokkenheid van Lost Lemon. We zijn kundig en betrokken en zorgen daarmee voor een betere invulling en ondersteuning van diverse thema’s binnen het sociaal domein. We implementeren mooie oplossingen voor Wmo, Jeugd, Participatie, Werk, Inkomen, Jongeren, Onderwijs, Schuldhulpverlening enzovoort. Vaak doen we dit met onze eigen Lemon Made-oplossingen.