Home » Consultancy » Onze consultants » Pim van Heijst

Pim van Heijst

Teamleider en consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Mijn functie bevat mijn naam, PIM staat voor Product-Implementatie-Manager. In deze functie zorg ik er, samen met een mooi team van implementatieconsultants, voor dat onze innovatieve oplossingen op een goede en herkenbare manier worden geïmplementeerd. Daarnaast ben ik actief als consultant, vooral als projectmanager. Ik hou van samenwerken met een groep verschillende mensen die ieder hun eigen expertise hebben. Ik krijg veel energie van het samenbrengen van deze mensen om zo tot het gewenste resultaat voor onze klanten te komen.

Waar ik momenteel aan werk
Vanuit mijn rol als product-implementatiemanager werk ik aan diverse processen en projecten om onze dienstverlening met de consultants te optimaliseren. Zo hebben we een eigen Lemon Wise-aanpak ontwikkeld die we continu optimaliseren. Nu al werken we voor onze klanten aan diverse projecten die in 2023 gaan lopen, bijvoorbeeld op het gebied van Regie en Schuldhulpverlening (WGS).

Waar ik trots op ben
Trots ben ik op de maatschappelijke betrokkenheid van Lost Lemon. We zijn kundig en betrokken en zorgen daarmee voor een betere invulling en ondersteuning van diverse thema’s binnen het sociaal domein. We implementeren mooie oplossingen voor Wmo, Jeugd, Participatie, Werk, Inkomen, Jongeren, Onderwijs, Schuldhulpverlening enzovoort. Vaak doen we dit met onze eigen Lemon Made-oplossingen.