Home » Consultancy » Onze consultants » Patrick Bellaart

Patrick Bellaart

Implementatieconsultant

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als implementatie-consultant begeleid ik implementaties bij diverse klanten van Lost Lemon. De vraag die zij hebben, vertaal ik naar werkprocessen in de MensCentraal Suite. Mijn achtergrond in het maatschappelijk werk en diverse sociale wijkteams komt hierbij goed van pas. Ik ken de kloof tussen beleid en uitvoering als geen ander. Daardoor kan ik over beide kanten inzichten verschaffen die er wel zijn, maar waar misschien niet aan wordt gedacht. Mijn uiteindelijke doel is tevreden inwoners, tevreden medewerkers én tevreden beleidsmakers.

Waar ik momenteel aan werk
Op dit moment ben ik actief bij de gemeente Haarlem en de gemeente Haarlemmermeer. In beide gemeenten ondersteun ik de functioneel beheerders. Daarnaast draai ik mee in verschillende projecten waarbij ik zorg voor afstemming tussen de verschillende stakeholders bij onze klant, maar ook schakel ik met Lost Lemon als dat nodig is. Dit alles zodat de MensCentraal Suite optimaal kan worden gebruikt. Daarnaast werk ik aan het project ‘Ouderen in de Wijk’, een initiatief van de vier grote bibliotheken van Nederland (Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam). Ik begeleid de overstap naar de MensCentraal Suite, zodat zij hun doelgroep beter kunnen volgen en een goede verantwoording kunnen afleggen aan de subsidieverstrekker.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Afwisseling in mijn werkzaamheden is waar ik het meest gelukkig van word. Mijn werk als consultant bij Lost Lemon biedt deze afwisseling. Het omgaan met verschillende functionarissen van onze klanten helpt mij scherp te blijven op alle belangen die er spelen. Daar leer ik elke dag van, regelmatig zijn die belangen toch weer anders dan vooraf ingeschat. Ook dat maakt mijn werk leuk en uitdagend.