Marieke Doorenbosch

Technisch consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als technisch consultant ben ik betrokken bij verschillende projecten en werk ik aan diverse applicaties die we binnen Lost Lemon hebben. Naast technisch consultant ben ik ook werkzaam als data-analist bij Lost Lemon. Hiervoor doe ik voornamelijk database-gerelateerd werk en maak ik rapportages vanuit onze applicaties. Mijn werk als technisch consultant sluit hier mooi op aan.

Waar ik momenteel aan werk
Op dit moment werk ik mee aan een project binnen het programma Innovatieve Gegevensuitwisseling Sociaal domein (IGS). Het doel van dit programma is burgers meer regie te geven op de dienstverlening die zij inroepen van overheidsorganisaties. Dit gebeurt door gegevens van verschillende overheidsorganisaties digitaal aan de burger beschikbaar te stellen. Daarnaast werk ik aan allerlei opdrachten die te maken hebben met Toolkit E-formulieren. Zo maak en onderhoud ik bijvoorbeeld diverse E-formulieren voor verschillende gemeenten. Ook ben ik betrokken bij de processen rond de plaatsing van standaarden op de lijst van Open Standaarden van het Forum Standaardisatie, waar we als Lost Lemon, in opdracht van het Bureau Forum Standaardisatie, de processen van begeleiden.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
De afwisseling van verschillende soorten werkzaamheden als technisch consultant en data-analist maakt dat mijn werk nooit saai is. Ik kan mijn kennis vergroten en mezelf verder ontwikkelen. Daarnaast werk ik graag bij een organisatie die maatschappelijk betrokken is en dat is precies waar Lost Lemon voor staat. En dan is ook nog eens de werksfeer hier erg prettig, met fijne en enthousiaste collega’s.