Home » Consultancy » Onze consultants » Margerethe Neijssel

Margerethe Neijssel

Business consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als consultant help ik overheidsinstanties en hun ketenpartners oplossingen te vinden voor informatievraagstukken die spelen binnen hun organisatie. Dat doe ik bijvoorbeeld op het gebied van informatiemanagement of het efficiënter inrichten van processen.

Waar ik momenteel aan werk
Op dit moment ben ik voor Zorginstituut Nederland als consultant actief in het programma KIK-V (Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg), dat ernaar streeft de uitwisseling van kwaliteitsinformatie in de verpleeghuissector te stroomlijnen, met meer hergebruik van gegevens. Digitale innovaties kunnen de informatie-uitwisseling binnen de overheid en de zorg verbeteren en daar werk ik graag aan. De behoeften van de eindgebruiker zijn superbelangrijk en daarom voor mij een uitgangspunt.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Het is de betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit van de collega’s die mijn werk leuk maken. Ook is het fijn om samen te werken met mensen vanuit verschillende disciplines om ervoor te zorgen dat de dienstverlening van de overheid efficiënter wordt. Uitdagend is het innovatieve oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken.