Home » Consultancy » Onze consultants » Marcel Croes

Marcel Croes

Functioneel beheerder en implementatieconsultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als functioneel beheerder bij Lost Lemon ben ik verantwoordelijk voor het goed functioneren van de producten MensCentraal en PDC bij onze klanten. Ik zie mijzelf als de schakel tussen mens en techniek, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Wat zijn de wensen? En wat kunnen wij doen om deze binnen onze producten te implementeren? Ik streef er dagelijks naar de software zó te configureren dat de eindgebruiker ongestoord verder kan en dat het proces verder wordt geoptimaliseerd.

Waar ik momenteel aan werk
Op het moment werk ik met veel plezier aan het implementeren van software in de MensCentraal Suite voor uitvoering van de bijzondere bijstand voor de gemeente Hoorn. Een uitdagend project, dat veel verdieping biedt binnen het sociaal domein. Daarnaast ondersteun ik de gemeente Eemnes als functioneel beheerder van MensCentraal. Een diverse en leuke plek, waar verschillende uitdagingen liggen om het werkproces voor iedereen zo gemakkelijk mogen te maken.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
De combinatie van mens en techniek geeft enorm veel afwisseling; het maakt elke dag anders. Als functioneel beheerder is informatieoverdracht een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Door middel van trainingen en cursussen zorg je dat de eindgebruiker over de benodigde kennis beschikt om de software optimaal te kunnen gebruiken. Zo kun je een dag bezig zijn met het geven van trainingen aan verschillende groepen mensen en de volgende dag uren ben je aan het puzzelen hoe een complexe proceswijziging te verwerken in de configuratie van MensCentraal.