Home » Consultancy » Onze consultants » Louka van Deursen

Louka van Deursen

Onderzoeker en Consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Het sociaal domein vind ik erg interessant. En ik had meteen een positief gevoel bij Lost Lemon. Mensen met kennis en ambitie; een plek waar ik mij thuis voel.

Waar ik momenteel aan werk
Ik werk als consultant en onderzoeker. Afgelopen jaar heb ik bij de gemeente Den Haag klantreizen ontwikkeld voor het werkdomein. Nu ben ik bezig de inzichten uit die klantreizen te vertalen naar een inrichting in MensCentraal (het regiesysteem van Lost Lemon) dat de gemeente Den Haag volgend jaar in gebruik neemt. Een uitdagende opdracht met veel betrokken partijen.

Ik hou ervan om mee te denken over dienstverlening en een vertaalslag te maken naar inrichting in een systeem. Daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in de rol van implementatieconsultant en geef samen met collega’s uitvoering aan twee implementatieopdrachten.

Daarnaast ben ik projectleider van het project ‘de Slimme Krabbelaar’. Voor dit project zijn we bezig met de doorontwikkeling van een digitaal kanaal voor hulpzoekende inwoners, zodat ook zij op een eenvoudige manier digitaal kunnen communiceren met publieke organisaties zoals de gemeente.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Ik vind het belangrijk om in mijn werk een maatschappelijke waarde terug te zien, anders gezegd: draagt wat ik doe bij aan een inclusievere, eerlijkere en sociaal gezonde maatschappij? Ik denk dat het antwoord ‘Ja!’ is. Daarnaast word ik in mijn werk bij Lost Lemon steeds getriggerd om nieuwe dingen te leren; zowel hard als soft skills. En ook dat vind ik fijn.