Home » Consultancy » Onze consultants » Jeroen de Ruig
Portretfoto Jeroen

Jeroen de Ruig

Teamleider consultancy

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als teamleider Consultancy – de naam zegt het al – geef ik leiding aan consultants die bij onze klanten aan de slag zijn. Daarnaast ben ik zelf actief als consultant en projectleider. Ik functioneer het beste wanneer ik ook zelf ‘met mijn voeten in de klei’ sta.

Het oplossen van complexe vraagstukken en de interactie met materiedeskundigen in het veld geven me veel energie. Ik ben mensgericht: een teamspeler en een verbinder. Consultant zijn betekent voor mij willen veranderen, nieuwsgierig zijn en de laatste ontwikkelingen volgen. Vandaar dat ik vele soorten projecten heb gedaan in verschillende domeinen. Zo heb ik in opdracht van VNG Realisatie de Monitor doelgerichte digitalisering en de Softwarecatalogus voor alle gemeenten in Nederland ontwikkeld. 

Waar ik momenteel aan werk
Als projectleider werk ik voor het UWV STAP-project. Daarnaast ben ik actief als adviseur standaarden bij Bureau Forum Standaardisatie

Op welk project ik trots ben
Trots ben ik als de klant tevreden is met het eindresultaat, ongeacht welk project het betreft. En ik ben trots op het consultancy-team van Lost Lemon: gedreven collega’s en een enorme diversiteit aan kennis en ervaring! Ik durf te beweren dat wij voor elk vraagstuk, hoe complex ook, met een goede oplossing kunnen komen. Dus kom maar op!