Home » Consultancy » Onze consultants » Jeroen de Ruig
Portretfoto Jeroen

Jeroen de Ruig

Teamleider en consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Binnen Lost Lemon ben ik in eerste instantie teamleider Consultancy. Daarnaast ben ik als consultant of projectleider actief bij klanten. Ik functioneer het beste als teamleider wanneer ik ook zelf met de voeten in de klei sta.

Ik krijg veel energie van het oplossen van complexe vraagstukken en de interactie met materiedeskundigen in het veld. Ik ben een teamspeler en een verbinder, en mensgericht. Consultant zijn betekent willen veranderen, nieuwsgierig zijn en de laatste ontwikkelingen volgen. Vandaar dat ik veel verschillende soorten projecten heb gedaan in verschillende domeinen. Om een concreet voorbeeld te noemen, in opdracht van VNG Realisatie heb ik de monitor dienstverlening en digitalisering voor alle gemeenten in Nederland ontwikkeld.

Waar ik momenteel aan werk
Op dit moment ben ik de projectleider van de Woningbouwmonitor die Lost Lemon ontwikkelt voor de HLTsamen-gemeenten. Daarnaast ben ik actief als adviseur standaarden bij Bureau Forum Standaardisatie en ga ik de komende tijd aan de slag als projectleider TWI.

Op welk project ik trots ben
Ik ben vooral trots als de klant tevreden is met het eindresultaat. Daarnaast ben ik trots op het consultancy-team van Lost Lemon: wat een gedreven collega’s met een enorme diversiteit aan kennis en ervaring! Ik durf te beweren dat wij samen ieder complex vraagstuk tot een goed einde kunnen brengen. Kom maar op.