Esmee Rusman

Technisch consultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Ik werk als technisch consultant bij Lost Lemon en doe daarnaast configuratie-opdrachten voor onze applicatie de Toolkit E-formulieren. Ik heb een achtergrond in het analyseren van complexe problemen door middel van data-analyse, statistische analyses, modelleren en simuleren. Deze expertise kan ik in mijn werk bij Lost Lemon goed toepassen. Als technisch consultant sta je tussen de techniek en het sociaal domein in, en probeer je een brug te slaan door deze twee werelden met elkaar te verbinden. Zo kom je tot mooie resultaten, oplossingen en inzichten. Binnen projecten houd ik mij voornamelijk bezig met het maken van analyses.

Waar ik momenteel aan werk
Momenteel werk ik mee aan een project binnen het programma Toekomst gegevensuitwisseling werk en inkomen (TWI). Het doel van het programma is om de burger meer regie te geven op de dienstverlening die zij inroepen van overheidsorganisaties. Dit gebeurt door gegevens van verschillende overheidsorganisaties digitaal aan de burger beschikbaar te stellen. Het draait hierbij om gegevens uit het domein ‘werk en inkomen’. Ik help de regels en berekeningen te implementeren die nodig zijn om de gegevens juist weer te geven en interpreteerbaar te maken voor de burger.

Verder houd ik mij bezig met opdrachten rondom de Toolkit E-formulieren. Denk aan het creëren van e-formulieren voor diverse gemeenten. Ook werk ik mee aan verschillende configuratie-opdrachten vanuit de Toolkit.

Op welk project ik trots ben
Door de afwisseling van opdrachten en projecten leer ik steeds nieuwe dingen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik continu mijn eigen skills kan verbreden en verdiepen. Dit houdt het werk leuk én maakt het uitdagend. Je wordt namelijk steeds weer uitgedaagd over een nieuw onderwerp kennis te vergaren.