Home » Consultancy » Onze consultants » Delphine Meertens

Delphine Meertens

Implementatieconsultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als consultant bij Lost Lemon help ik (semi-)publieke organisaties bij het opzetten en implementeren van de gewenste informatievoorziening. Mijn focus ligt daarbij op de mogelijkheden om werkprocessen en applicaties optimaal efficiënt en gebruiksvriendelijk in te richten.

Waar ik momenteel aan werk
Met veel plezier werk ik met het UWV aan de realisatie van het systeem voor de subsidieregeling STAP (Stimulans Arbeidsmarktpositie). Deze regeling houdt in dat iedere burger een subsidie van maximaal € 1.000 kan aanvragen voor het volgen van een cursus of opleiding, om daarmee zijn/haar arbeidsmarktpositie te verbeteren. UWV heeft Lost Lemon gevraagd de informatievoorziening voor deze subsidieregeling te realiseren. Er komt een speciale website; UWV levert de content, Lost Lemon zorgt voor een betrouwbaar en goed werkend systeem. Dit is een mooi project, waarbij ik als implementatie-consultant niet alleen werkprocessen help uitdenken en de vertaling maak naar de STAP-applicatie, maar ook mijn steentje mag bijdragen aan een maatschappelijk belang.

Op welk project ik trots ben
De samenleving is constant in beweging en Lost Lemon wordt vaak gevraagd om de overheid te ondersteunen bij het effectief inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen. Ik vind het leuk om oplossingen te bedenken die leiden tot efficiëntere processen ten behoeve van een maatschappelijk doel. Ik sla daarbij graag een brug tussen beleid en implementatie door mensen, belangen en informatie met elkaar te verbinden. Het doorgronden van al deze elementen maakt mijn werk boeiend en uitdagend.