Consultancy

Lost Lemon levert betrokken consultants
Organisaties zijn tegenwoordig zelf al heel deskundig als het gaat om (digitale) dienstverlening. Toch is het soms fijn om iemand van buiten aan uw team toe te voegen. Gewoon omdat uw team dat nodig heeft. Wij doelen dan niet op iemand die vanaf de zijlijn roept hoe het beter kan qua digitale dienstverlening. We doelen wél op iemand die goed mee kan denken in wat uw organisatie nodig heeft. Iemand die uw medewerkers helpt de beoogde veranderingen te realiseren. Iemand die het bereiken van het resultaat vooral het succes van uw eigen medewerkers laat zijn!

Ervaring in dienstverlening & breed inzetbaar
De wil om de benodigde veranderingen door te voeren binnen uw organisatie is er wel, maar toch lijkt het niet te lukken. Of het gaat langzamer dan u had verwacht. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u zeggen: u bent niet uniek! Mogelijk heeft uw team behoefte aan mensen met durf en visie, die uw organisatie kunnen meenemen in de beoogde veranderingen. Wij zeggen met trots: onze creatieve consultants zijn zulke mensen! We denken mee, adviseren op basis van ervaring en gaan daarna ook vol voor het eindresultaat!

Een partner die met u meedenkt en mensen meeneemt
Projecten lopen soms niet zoals u van tevoren bedacht had. Daarom is het belangrijk dat onze projectleiders dankzij hun ervaring snel kunnen schakelen of overstappen op een andere aanpak. We opereren gemakkelijk op politiek, bestuurlijk, procesmatig, informatiekundig en technisch vlak. U ziet ons vaak op de werkvloer lopen. Want uw medewerkers moeten de verbeteringen uiteindelijk in de praktijk uitvoeren. Wij willen daarom zien waar zij tegenaan lopen en zo weten waar wij rekening mee moeten houden. Zodat er draagvlak is voor de voorgestelde verbeteringen en medewerkers in staat zijn om veranderingen door te voeren.

Zoekt u een sprankelende en lenige partner met ervaring in de sociale sector of ben je op zoek naar een leuke veelzijdige baan als consultant in het sociaal domein?
Neem dan contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 085-489 88 88 of hrm@lostlemon.nl

U bent hier