Bas van Tol

Consultant / gemeentecoach MensCentraal

Waarom Lost Lemon?
De afgelopen vijf jaar werkte ik met plezier in de detacheringsbranche. Deze werkervaring kan ik goed toepassen bij Lost Lemon. Het beschrijven van werkprocessen, het denken in kansen en vraag en aanbod op elkaar afstemmen zijn aspecten die nu weer terugkomen. Lost Lemon bestaat uit een groep gedreven mensen met een helder (maatschappelijk) doel voor ogen. Naast de duidelijke richtlijnen en de aanwezige kennis en ervaring, is er veel ruimte voor eigen initiatieven.

Wat doe je?
Als gemeentecoach MensCentraal ben ik vaak bij gemeenten om te horen en te zien wat er speelt. Ik ga op zoek naar concrete en creatieve antwoorden op vragen over de herinrichting van processen. Hiermee probeer ik gemeenten en hun ketenpartners met elkaar te verbinden. Samen met mijn collega’s verzorg ik trainingen voor gemeenten om de implementatie van MensCentraal goed te laten verlopen.

En naast je werk?
Als ik niet werk, zijn er veel dingen waar ik graag mee bezig ben. Ik spreek dan af met vrienden om wat te eten of om de stad in te gaan. Als het weer het toelaat stap ik op mijn racefiets voor een tocht in de omgeving Utrecht. Door een bijbaan tijdens mijn studietijd, is mijn plezier in koken ontstaan. Daarnaast probeer ik ieder jaar een mooie reis te maken, ver weg of dichtbij, om andere werelden te ontdekken.

Blog
Lees hier de blog van Bas: "Co-creatie en het belang van informatie: minder regels, meer kwaliteit"

U bent hier