Bart Riegman

Data-Analist

Waarom Lost Lemon?
Het is een uniek bedrijf met de klant centraal en gezellige, vrolijke en bedreven collega's eromheen. Hoe ziet een week bij Lost Lemon eruit? Op maandag klaagt iedereen dat het weekend zo zwaar was. Daarna wordt er hard gewerkt, en af en toe maakt iemand een grapje. De week sluiten we altijd af met een vrijdagmiddagborrel. Ik ga met veel plezier naar mijn werk omdat ik elke dag weer iets nieuws leer. Het is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en daar mag ik bij helpen. Hoe gaaf is dat!

Wat doe je? bij Lost Lemon
Als data analist ben ik verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de brongegevens naar klanten. Daarnaast maak ik fantastische rapportages met management informatie. Verder doe ik wat losse klusjes als consultant. Ik doe inderdaad best veel; maar eigenlijk doe ik vooral mijn best.

En naast werk?
Nou ... ik woon samen met mijn vriendin en zoontje in Haarlem. Samen met mijn zoon bouw ik graag hutten, doen we klusjes en lachen we veel. Verder heb ik net een PlayStation 4 afgestoft en aangesloten, dus nu zit ik de hele avond te gamen. Ik stop ook veel tijd in het sociale leven; afspreken met vrienden, buren of familie. En ik doe aan fitness.

U bent hier