Bart Bartelds

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikersmanager

Waarom Lost Lemon?

Bij mijn vorige werkgever werkte ik als gebruikersondersteuner annex applicatiebeheerder. Daar ondersteunde ik jeugdhulpverleners met het werken in computerprogramma’s. Al gauw ontstond de wens om feedback van gebruikers te kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van programma’s. In de jeugdzorg was dat voor mij maar beperkt mogelijk, bij Lost Lemon krijg ik die kans veel meer. De transitie van onder andere de jeugdzorg vraagt veel ontwikkeling in software programma’s. Bij Lost Lemon heb ik de mogelijkheid om mijn ervaring en de feedback van gebruikers in te zetten voor de ontwikkeling van onze programma’s. 
 
Wat doe je?
Ik beman samen met andere gebruikersmanagers de helpdesk. Daarnaast ga ik bij gemeenten gebruikers ondersteunen met het werken in onder andere MensCentraal.
 
En naast je werk?
Ik ben getrouwd met Annemieke en we hebben drie kinderen. Verder ren ik een paar keer per week, hak ik af en toe hout voor de kachel en luister ik veel muziek. Zodra het weer kan meld ik mij weer bij het Sint Joriskamerkoor om mijn partij mee te zingen. Dat lukt op dit moment helaas te weinig.

U bent hier