Back to school in the weekend?

We zijn vereerd om op zondag 30 oktober onze deur open te zetten voor de Kinderuniverstiteit Haarlem.  Zo’n 20 kinderen tussen 10 en 14 jaar krijgen ‘les’ van onze partners Diana Koppenol, Bas van Luxemburg en Bas Huisman.  Zo proeven ze aan onze manier van werken en helpen we ze op weg bij het maken van beroepskeuzes. 

Kinderuniversiteit stimuleert talentontwikkeling voor kinderen uit achterstandsituaties

De kinderUniversiteit Haarlem is een weekendschool voor nieuwsgierige, leergierige kinderen van 10 tot 14 jaar. Leerlingen maken twee jaar lang op zondagen kennis met kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. Ze duiken in een boeiende wereld waarmee ze van huis uit waarschijnlijk niet zo gauw in aanraking komen. De Kinderuniversiteit biedt hen een steun in de rug en zorgt ervoor dat kinderen steviger in hun schoenen staan. Bevlogen journalisten en doktoren, advocaten en architecten, rechters en politici laten hen op zondagen zien, horen en ervaren wat er bij hun vak komt kijken.  

Talentontwikkeling van jong tot oud

Wij investeren op verschillende manieren in talentontwikkeling.

  • Zo re-integreren er verschillende mensen bij ons.
  • En werkt een Syrische vluchteling mee aan de ontwikkeling van onze producten.
  • De LL-Academy is er voor collega’s die zich verder willen ontwikkelen.

Bij Lost Lemon halen we de maatschappij waar we voor werken, naar binnen. Echt een verrijking voor onze medewerkers.

Altijd al voor de klas willen staan?

Grijp je kans en vertel wat over jouw baan of bedrijf. Voor meer informatie neem contact op met de kinderuniversiteit of met onze HR collega Joyce Ter Horst. 

U bent hier