Ron Hakhoff

Gebruikersmanager

Waarom Lost Lemon?
Ik woon nu in Zoetermeer en wil weer gaan wonen in Zandvoort waar ik geboren ben. Dan is werken in Haarlem een goede optie, lekker dichtbij. Via een vacaturesite zag ik de vacature Gebruikersmanager bij Lost Lemon. De functie inhoud sprak mij aan en na een bezoek aan de site van Lost Lemon en de verhalen van de medewerkers te hebben gelezen heb ik gesolliciteerd en na een paar erg leuke gesprekken ben ik aangenomen. Mijn uitgebreide werkervaringen bij diverse helpdesken waar ik heb gewerkt gaan er toe bijdragen dat ik van toegevoegde waarde voor lost Lemon zal zijn en uiteraard de gebruiker van het programma 

Wat doe je? 
Ik ben verantwoordelijk voor de ondersteuning van de gebruikers van het systeem MensCentraal. En ik analyseer waardoor problemen ontstaan en zie het als een uitdaging om een werkbare oplossing te bieden.

En naast werken?
Kijk ik erg graag films, lees science fiction boeken klus aan mijn huis, sleutel aan mijn auto. En ik help familie en vrienden wanneer nodig met internet en computer probleempjes. Ook probeer in mijn vrije tijd mijn conditie op pijl te houden met fietsen en licht te trainen.

U bent hier