Etienne Duchateau

Waarom Lost Lemon?

Lost Lemon biedt een mooie mix van gedreven consultants en techneuten, van jonge starter tot zeer ervaren. De informele setting, de creatieve oplossingen en passie voor maatschappelijke vraagstukken, maakt het voor mij een interessante werkomgeving. Tijdens mijn werkzaamheden voor Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeente kwam ik voor het eerst in aanraking met Lost Lemon. Mijn verplaatsing van het Haagse naar het Haarlemse heeft mij dichterbij de vraagstukken van de lokale overheden en hun ketenpartners gebracht. Dit heeft een mooie nieuwe uitdaging gebracht.

Wat doe je?

Als consultant voor Lost Lemon adviseer ik organisaties bij het efficiënter inrichten van hun werkprocessen. Daarnaast ondersteun ik hen bij de implementatie en inrichting van applicaties ten gunste van samenwerking met ketenpartners en verbetering van de dienstverlening. Samen met een klant hun behoefte omzetten in concrete doelstellingen zodat hun werkzaamheden makkelijker en leuker worden, dat is de uitdaging!

En naast je werk?

Naast mijn werk ben ik bestuurslid bij Vereniging voor Beoefenaars van Toegepaste Politicologie (VBTP), waar we wetenschap aan de bestuurlijke en ambtelijke praktijk verbinden. Met een gedreven, maar vooral ook gezellig, bestuur organiseren wij regelmatig bijeenkomsten met interessante sprekers uit de bestuurskundige- en politieke-wetenschap of uit de landelijke politiek. Tevens ben ik betrokken bij een politieke partij. Daarnaast ben ik fervent squasher en loop ik graag hard.

 

U bent hier